perjantai 15. elokuuta 2014

Aivot narikkaan

Mikä on yksi mainio tapa pistää aivot narikkaan ja aloittaa viikonlopun viettäminen? No maasto tietenkin! Niinpä suuntasimme Jetin kanssa Tallinmäen maastolenkille kuuden muun ratsukon kanssa. Lenkki meni pitkälti tuttuja reittejä pitkin. Vielä kun joskus oppisin ne, mutta kuljen aina niin tyytyväisenä letkassa, etten paljoa kiinnitä reittivalintoihin huomiota.

Reissun aikana otimme yhden, mukavan pitkän laukkapätkän. Jotain Jetti ehti taas laukatessa vähän pällistellä, mutta muuten käyttäytyi oikein asiallisesti. Menohaluja olisi ollut enemmän, ja olisi ruuna varmasti mielinyt livahtaa edellä menneen ohi, mutta kiltisti se kuunteli toppuutteluni. Muutoin taivalsimme lenkin ravaillen ja kävellen. Pääsimme kotimatkalla menemään myös vesireitin, jolla oli edelleen se kaatunut puunrunko. Ei muuta kuin laukassa yli! Jetti otti hyvän ilmavarankin pompatessaan noin 40 sentin korkuisen esteen yli.

Reissu meni kaikin puolin hyvin, ja aikaa taisi hurahtaa taas se tunteroinen. Tämä rentoilulenkki toimi samalla tuttuun tapaan valmisteluna viikonlopun kisoja varten. Lauantaina luvassa on seuraestekisat ja sunnuntaina seurakoulukisat. Toivottavasti luvassa on mukava ja antoisa kisaviikonloppu.