perjantai 2. syyskuuta 2016

Huoletonta humputtelua

Perjantaina kävin ratsastamassa Paven kevyesti seuraavan päivän estekisoja varten. Alkuverryttelynä kävimme köpöttelemässä peltolenkin, jonka jälkeen menimme vielä toviksi maneesiin. Menin Pavella vajaat kolme varttia perusratsastuksen merkeissä.

Haeskelin asetukset läpi ja kokeilin muutamia alkeistason avotaivutuksia käynnissä. Ilahduttavaa oli huomata, että Pave muisti tehtävän vielä ja teki alkeisavot asiallisesti molempiin suuntiin ilman suurempaa jännittyneisyyttä. Laukkaa otin aika vähän. Hain siinä rentoa etenemistä, ja Pave laukkasikin asiallisesti. Testasin samalla, että Pave myös lähti pyynnöstä eteenpäin, minkä se teki ihan hyvin.

Pave työskenteli tänäänkin oikein mukavasti, ja sain itse ratsastettua taas aika rennosti. Sain korjattua pieniä juttuja enkä stressaillut turhaan. Yritin tietoisesti pitää treenikerran hyödyllisenä, mutta aika kevyenä. Jospa se sellaisena tulikin tehtyä. Ainakin itselleni jäi hyvä fiilis. Niin varmaan myös Pavelle, joka pääsi treenin jälkeen vielä ruohobuffetin kimppuun. Näillä fiiliksillä ja asetuksilla sitten kohti kisapäivää.