lauantai 23. tammikuuta 2010

Höpsö kerta

Opin sitten kantapään kautta, että Helviä on syytä mennä vuokraamaan perjantaisin ajoissa. Tällä kertaa pääsin maneesille vähän iltaseitsemän jälkeen ja puljuhan oli pistetty jo kiinni. Harmitti kyllä vietävästi. Yritin sitten kentällä mennä muka vähän, mutta kyllästyin liki välittömästi epätasaiseen alustaan ja siihen, että heikko valospotti toimi liiketunnistimella.

Toisin sanoen Helvin kanssa tuli käveltyä, säikähdeltyä, mentyä hetki kentällä pohkeenväistöä ja etu- ja takaosakäännöksiä ja kahlattua pieni matka lumessa. Se muuten oli ihan kohtalaisen rankkaa.

Mutta jotain kivaa kävi tälläkin kerralla. Menin sen lyhyen hetken kentällä reippaan pitkällä ohjalla. Polle silti meni ihan kivasti ja edelleen pienillä pyynnöillä ja kaiken huipentumana venytti itseään tuntumaa kohden! Olin ihan fiilareissa tästä, joten hymy jäi siitäkin kerrasta, vaikka paljoa ei tehty.

Kotimatkalla Helvi taas keksi kauhistella jytisevää discotaloa, ihmisiä sekä autoa. Ilmeisesti jännityn itsekin noissa hetkissä välittömästi ja yllättäen se ei auta tilanteessa yhtään. Täytyy siis opetella rentoutumaan ja saamaan hevonen samoille aaltopituuksille.

Ensi perjantaina kirmaan maneesille kyllä viimeistään kuuden aikaan. Saa nähdä, miten siellä sitten menee.