lauantai 24. huhtikuuta 2010

Mielenrauhaa maastossa

Kirjoitusinto on taas kadonnut totaalisesti. Kun vielä käy kolmesti viikossa ratsastamassa, kertyy siitä nopeasti pitkä lista tunteja kirjoitettavaksi. Siispä listasin aiemmat kerran tökerösti itselleni muistiin ja kirjoitan auki vain edelliskerran eli torstain 22.4. Sitten yritänkin taas houkutella kirjoitusintoa takaisin, jotta ei tarvitsisi näin pahasti kahlata jäljessä.

Elikäs torstainahan kävin vuokraamassa Helviä. Oli kaunis aurinkoinen päivä, joten maneesivääntö ei houkutellut. Sen sijaan käpyttelin pollen kanssa pientä tietä myöten ja kävin metsäpolulla myös. Lunta oli vielä maastossa, mutta tulipahan pollelle vähän kuntoilua. Oli aika rentouttavaa vain kävellä ja ravailla vaatimatta sen ihmeempiä.

Maastoreissu loppui siihen, kun vastaantullut puinen silta oli Helville mahdoton paikka. Eikä tilannetta auttaneet läheltä kuuluneet kaivureiden äänet, joten näin parhaammaksi lähteä toiseen suuntaan. Lopuksi käpyttelimme maneesitallin kentälle, jossa treenailin vähän laukkaa. Kahdeksikolla mennen aina vaihtaen nopeasti käynnin kautta toiseen laukkaan. Nostot olivat ihan kivoja, mutta itse laukka oli aika ponnetonta. Liekö maastorämpiminen vähän uuvuttanut vai oliko tamma purkanut enemmät energiansa jo tarhaan.

Joka tapauksessa hyvin rentouttava kerta. Toivottavasti myös pollelle. Kunhan lumet sulavat vielä enemmän, lisäilen noita maastokertoja entisestään. Ainahan sitä koulua ehtii vääntää, mutta kesä on vain kerran vuodessa.