tiistai 8. maaliskuuta 2011

Käveleskelyä osa 3

Ei mitään uutta Veronan kanssa. Kävimme puolen tunnin kävelyn taluttaen, ja tamma liikkui reippaasti ja tutkiskeli kaikkea. Säikähti myös häkissään räksyttänytta pystykorvaa, vaikka oli jo tovin ehtinyt sitä tuijottaa. Reissun jälkeen kylmäsin tamman jalat, kuten muinakin kertoina.

Kumma homma, miten tuolla tallilla viihtyy. Nytkin laittelin iltaruoat kaikessa rauhassa ja kirjoitin vihkoon tekemisistä. Työpäivän päätteeksi on kyllä rentouttavaa puuhata kaukana tietokoneista ja etenkin eläimien parissa. Niin ne otukset vain rentouttavat ja vievät ajatukset kauas stressaavista asioita.

Ps. Päätin jänistää tallin 20.3. järjestettävistä koulukisoista, mutta jos sitä rohkenisi osallistua estekisoihin 10.4.? Siellä olisi valittavana 50-60 sentin rata, jota ei tarvitsisi jännittää niin paljoa. Voisi keskittyä hyvään suoritukseen ja ehkä jopa nauttia hyppelystä. Kisapollena olisi hyvin suurella todennäköisyydellä Pera. Toisaalta myös Poku houkuttelisi, mutta se ei taida herätä ennen luokan viimeistä estettä, jolloin raahustaisimme luokan hidastetulla tahdilla läpi. Onhan tässä tosin aikaa mietiskellä valintaa ja ehkä jopa käydä pari ylimääräistä hyppykertaakin.