lauantai 11. kesäkuuta 2016

Vaellusviikonloppu Hailuodossa, päivä 2

Pave peri Jetin niin sanotut diskopäitset.
Vaellusviikonloppumme Hailuodossa jatkui lauantaina rauhallisen aamun jälkeen. Varustimme hevoset ja suuntasimme Pöllästä kohti Marjaniemeä. Alkumatkasta samoilimme metsäreittejä hyttysten armoilla. Onneksi pääsimme pujahtelemaan merenrannalle, jossa kävi ihana tuuli karkottaen inisijät kimpustamme.

Vroom. © Annu Kuure
Samoilimme rantaa pitkin välillä metsän puolella käyden. Ohitimmepa vanhan kalastajakylänkin, joten reitille sattui mukavasti katseltavaa. Reitti oli meille uusi, mutta pääsimme kulkemaan sen sangen sujuvasti. Reissun parhaat hetket olivat lähellä majapaikkaa otetut laukkaosuudet merenrannalla. Hevoset laukkasivat iloisesti menemään eikä niitä tarvinnut hoputella. Pave toimii niin mutkattomasti, että hihkuin niin hiljaa mielessäni kuin ääneenkin. Hitsit!Hymy kertoo kaiken. © Annu Kuure
Marjaniemeen saavuimmekin hyvin iloisena seurueena. Hevoset pääsivät samaan paikkaan tarhaamaan kuin viime kerrallakin. Pave taas pomonsa kanssa samassa tarhassa oleskellen. Aurinkoinen keli helli meitä, joten ulkona kelpasi oleskella. Illan kruunasi taas ruokailu ja saunominen. Hevosia olisi päässyt uittamaan, mutta nynnyilin taas ja jätin välistä. Jospa sitä kuitenkin kerran tälle kesää pääsisi uittamaan. Illalla kelpasi sitten köllähtää nukkumaan ja keräämään voimia vaellusviikonlopun viimeistä päivää varten.
Paven toisen yön majapaikka.
Merkityistä kuvista kiitos Annulle! Muut kuvat ovat omia.