keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Rodeopolle!

Päivitys on taas painunut unholaan, mutta korjaanpa tilanteen nyt. Elikäs viime keskiviikon tunnin tapahtumia pitäisi kaivella mielestä. Tällä viikollahan oma vakiotuntini jää välistä töiden takia, mutta menen perjantaina C/B-tunnille. Vähän kauhistuttaa, mutta enköhän osaa pysyä toisten jaloista poissa ja tehdä harjoitukset niin kuin parhaiten vain kykenen.

Mutta takaisin viime tuntiin. Pollekseni sattui yksi parhaimmista ikinä: Hilanteri. Lahjontataktiikkani oli purrut! Tunti meni ihan mainiosti eikä Hilanteri missään kohden edes uhkaillut sillä, että tarjoaa pukkia pyydetyn asian sijasta. On se vain niin mahtava polle!

Treeninä oli etu- ja takaosamaiset käännökset kulmissa. Tavoitteena oli saada hevonen hyvin kuulolle ja liikkumaan kevyesti. Aiemmalla tunnilla taisi olla samaa, sillä Hiltsu nappasi asian aika hyvin ja hommat menivät oikein kivasti. Ratsastajalla taas olisi pitänyt olla vähän tarkempi siinä, miten pyytää ja meneekö pyyntö kerralla läpi. Kyllähän se polle osaa, se on selvää. :)

Sama homma tehtiin myös ravissa ja sekin luonnistui ihan kivasti. Hilanteri keräsi pisteet kotiin aktiivisella ja eteenpäin pyrkivällä ravilla, jossa oli varaa hidastaa kulmiin, jotta pohjeapu meni läpi. Laukassa lähinnä vain testailtiin, että pohje on hevosella vielä mielessä ja hyvin se meni. Vähän piti pyydellä Hiltsua reippaampaan laukkaan, mutta ei tosiaan tietoakaan pukittelusta. Olin ihan onnesta sykkyrällä, kun minun ja pollen kemiat toimivat pitkästä aikaa. Eihän Hiltsu minnekään kärkisijaltaan ole pudonnut. Siellä se edelleen on ja pysyy. <3